Parkings a Espanya

Aparca a pocs minuts del teu destí. T'oferim places a parkings públics vigil·lats i a prop dels llocs turístics i dels punts d'interés.

Ciutats

 • Barcelona

  Barcelona té molt de trànsit i un transport públic molt bo. Aparca a Barcelona, els nostres pàrkings són a qualsevol punt de la ciutat. Passeja gaudint dels seus encants i oblida't del teu cotxe.

 • Bilbao

  Aparcar a Bilbao és complicat. Reserva la teva plaça amb Parkimeter i despreocupa't del teu cotxe! No oblidis visitar el museu Guggenheim o gaudir d'unes tapes i d'un bon vi Txacolí pel Zazpikaleak (casc antic).

 • Lloret

  Aparca còmodament a Lloret de Mar, una de les destinacions turístiques més importants de Catalunya. Gaudeix de les platjes de la Costa Brava, del seu ambient nocturn i de la seva gastronomia. Reserva la teva plaça amb Parkimeter i mou-te lliurement.

 • Madrid

  Madrid 'Villa y Corte'. La ciutat més poblada d'Espanya, amb el major nombre d'automòbils circulant, com a totes les grans ciutats és difícil aparcar al centre. Madrid té un bon transport públic. Reserva el teu aparcament i gaudeix de Madrid.

 • Valencia

  Aparca a València tant si vas a les Falles com a veure la processió de la Mare de Déu. No deixis de visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències ni de de tastar una Paella! Reserva-hi la teva plaça d'aparcament amb Parkimeter i gaudeix de la teva estada

Altres ciutats

Aeroports

Ports